luni, 15 decembrie 2008

care este, da' fericit va transmit!


Tuesday April 24, 2007 - 09:46am


probabil din pricina faptului c-a experimentat chiulul intensiv cand erea el mic si la scoala, elevul vanghelie n'a numarat cum trebuie cate suflete are in sectorul (5) de'l pastoreste si a comandat cu mult mai multe felicitari de pasti - care nu este, ci care a fost. care a fost de vreo doua saptamani adica.


asa stand lucrurile, aseara, cand am ajuns acasa, in cutia mea postala din sectorul 1 ma astepta un plic alb, lipit, in care se afla o felicitare de la pretenul vanghelie. fotografia, un colaj executat in PS, nu ie chiar de prost gust, in sensul ca, in mod neasteptat, oole nu's decorate cu paiete!
textul e scris cu italice si fara diacritice dupa cum urmeaza: "Sfanta sarbatoare a invierii Domnului, imi ofera prilejul de a va transmite Un Paste Fericit, multa sanatate, liniste sufleteasca si speranta unui viitor mai bun! Cu prietenie, Daniel Marian Vanghelie"


care va sa zica in sectorul 5 se pune virgula intre subiectul sarbatoare si predicatul a oferi, se ureaza Un (adica unu' singur, acuma, atat!) Paste Fericit, inviere se scrie cu i mic. e, poate ca pana la anu' mai pune si el mana pe un almanahe, ceva, si mai invata niste gramatik kre este!

Niciun comentariu: