joi, 25 septembrie 2008

fete si baieti, doi actori si ursuleti


Wednesday March 14, 2007 - 09:02pm


potrivit unui studiu realizat in marea britanie, mai multi barbati (20%) decat femei (15%) isi iau cu ei ursuletul de plus in pat atunci cand dorm singuri. din cei 2000 de repondenti, 63% au declarat ca au nevoie sa se cuibareasca langa cineva in pat pentru a adormi.

studiul a fost realizat in lantul hotelier travelodge, cel care a introdus recent o "perna-pilot", "cuddilow", de aproape 80 de centimetri, dotata cu doua "brate".
opt la suta dintre doamnele intervievate au recunoscut ca'si parfumeaza perna sau hainele in care dorm cu aftershave-ul partenerului atunci cand calatoresc singure, in timp ce doar trei la suta din domni procedeaza in acelasi fel.

cam 60% dintre repondenti au admis ca se simt singuri cand dorm fara partner, 16% au declarat ca lipsa partnerului le provoaca insomnii, iar alti 9% au spus ca sunt kiar speriati sa doarma singuri.

cu toate astea.... acelasi studiu a aratat ca cel mai mult si mai mult domnii ar prefera sa se cuibareasca langa angelina jolie, iar doamnele langa johnny depp. aha! si cu cei de'acasa cum ramane?...

eu il am pe vladutz, true, dar nu parfumez perna si nici nu'mi place johnny depp. bine, bine, un pic, asa, cand e pirat.. :D
si'mi plac ursuletii. despre asta, insa, intr'un episod viitor..

Niciun comentariu: