joi, 25 septembrie 2008

zarurile

Tuesday March 20, 2007 - 11:07am


Tuesday March 20, 2007 - 11:07am

potrivit mesajelor postate simultan in toate rubricile de Pierderi din lume, God, considerat de multi ca fiind o forta importata in creatia si pastrarea ordinii universale, si-a pierdut zarurile si are urgenta nevoie de ele. anunturile, ce au aparut in peste 6300 de limbi si dialecte diferite si sunt semnate cu toate cele noua miliarde de nume ale lui God, specifica faptul ca orice persoana care gaseste cele doua zaruri, este rugata sa-l contacteze pe God cat mai repede. In descrierea celor doua obiecte este specificat faptul ca acestea au 446 de ani-lumina pe fiecare dintre fetze.
oamenii de stiinta se tem ca absenta prelungita a zarurilor ar putea avea serioase consecinte in ceea ce priveste structurile universale fundamentale, de la evolutie la mecanici cuantice.

"daca God si-a ratacit zarurile, atunci putem demonta imediat Principiul Heisenberg al Incertitudinii, iar asta ne-ar permite sa revenim la mecanica newtoniana, in care, multumesc lui God, calculele erau mult mai simple... asta, fireste, pana cand zarurile sunt recuperate", a declarat dr. murphy chladni, fizician la UC Davis, facand referire la celebra fraza a lui einstein, "God nu da cu zarul"

pierderea zarurilor lui God ar putea avea implicatii serioase si in ceea ce priveste evolutia: "daca God nu da cu zarul pentru eventuale modificari genetice, atunci evolutia s-ar putea opri", declara dr. murphy "murph" muller, biolog molecular la harvard. "pe de-o parte, controlul bolilor va deveni o joaca de copil si vom putea scapa de viroze cu o banala intepatura!", se teme medicul. "pe de alta parte, fara mecanismul selectiei naturale datorat mutatiilor, vom asista la extincii la scara larga a unor specii de pasari, mamifere, insecte, sau chiar a omului".




doctorii muller si chladni i-au indemnat pe liderii lumii sa se alature cautarii universale a zarurilor lui God... altfel ne ia naiba pe toti! fireste, intrucat in anunt nu este specificata nici un fel de recompensa divina, recuperarea zarurilor lui God ar putea fi un proces suficient de indelungat pentru ca banii lui God sa se duca... dracului pe anunturi!

nu in ultimul rand, ma intreb unde'si tinea god zarurile alea? avea o bratara cu ele? la gat, intr-un medalion? pe post de cercei? atarnate de oglinda de la masina? intr-o cutie mica de catifea? si ce culoare avea cutia? iar zarurile... ce culoare avau punctele? sau erau cu vorbe, ca alea pe care i le-am luat dianei de la amsterdam? fosforescente, si pe unele erau actiuni si pe altele erau, hm, locuri? asa erau? cu "extinct, modify, have fun with, forget about, punish, create" "humankind, birds, good, evil, ilinca, love"? asa erau?

Niciun comentariu: