joi, 25 septembrie 2008

au innebunit aia micii!


Friday March 30, 2007 - 12:28pm


se pare ca in urmatorii ani romanii vor avea din ce in ce mai putini chinezi de pus in geamantane, dat fiind ca populatia republicii cu cel mai lung zid pare sa se duca la vale ca numar. trei stiri dragalase vin sa confirme aceasta ipoteza tulburatoare!

1. fiindca'si imagineaza ca astfel o sa vietuiasca cel putin un mileniu, cheng dong, un chinez in jur de 50 de ani s-a decis, acum 17 ani, sa renunte la carne... din toate punctele de vedere. adica a devenit vegetarian si a renuntat la siecs. dupa mai multi ani de salate si ghiveciuri, nevasta lui, yu hui, a cedat nervos si'a bagat divort primind, in urma acestuia, o compensatie in valoare de vreo 7500 de euro. probabil cu banii astia o sa-si umple frigiderul de carne si dormitorul de gigoloi :)

2. by the way, cel mai inalt barbat din lume (2,35 m) e un chinez, bao xishun care taman s'a insurat c'o micuta de numai 1.67. pana in acest moment, presa nu a putut afla care este pozitia lor siecsuala preferata

3. yao avea o viata normala pana cand a inceput sa'si banuiasca sotul, li, de o aventura cu fosta lui nevasta. din pacate, banuiala s-a dovedit realitate, asa cum a recunoscut li, prins cu masina parcata in fata exei. in drum spre casa, yao si-a amenintat sotul ca'l lasa fara alea alea... ceea ce a si facut. domnul li s-a trezit brusc si dureros in noaptea urmatoare, la timp pentru a constata ca fusese separat in mod violent de o parte din penisul propriu si personal. din pacate, desi medicina face minuni in ziua de azi, li a ramas cu... lipsuri, deoarece yao a aruncat ce-a taiat pe geam si mai tarziu a venit si un caine din vecini... care a desavarsit razbunarea. ouch!

PS la sugestia lui callme, ca sa'i bag pe astia de la yahoo in ceata cu contentu matur, am postat o poza cu pinguini! daca aveti idei mai bune de ilustratie, feel free. io am vrut sa pun o calugarita, da' callme zice ca si ele... ma'ntelegeti!

Niciun comentariu: