joi, 25 septembrie 2008

dog


Thursday March 22, 2007 - 04:30am

stefane, am promis, iata creatura. am intalnit'o acum cativa ani cand ma duceam cu ansitu' la nu mai stiu ce actiune cu toate centrele, ceva gen "hai sa ne vedem cateva zile la predeal si sa vedem ce pisici am facut anu asta" si care, fireste, s-a transformat intr-un weekend de baute (palinca de bistrita) si rasete (bancuri si aberatii care pareau isteric de amuzante la orele mici din noapte).
dupa cum se vede, domnul dog arata cam neclar. am facut popas la o benzinarie sa ne alimentam cu senvisuri si sucuri si sa fumam. erau mai multi catei pripasiti pe'acolo, unii chiar pui, mult mai draguti si mai dragalasi decat asta. pe mine, insa, asta m'a impresionat. nu numai ca nu cersea de mancare asa cum faceau ceilalti, dar mai avea si fata asta absolut irezistibila.

so, ce poti spune despre acest dog? lucreaza la o benzinarie ca stergator de lunete, dog bun la toate, are vreo 45-50 de ani cainesti, e divortat si locuieste singur intr'o cutie de carton pe care, cand si cand, o mai imparte c'o amarata de parasuta patrupeda care in timpul zilei se prostitueaza, cu pui cu tot, in parcarea de la carfur ploiesti. de altfel, puii i-a facut pentru ca'i iese mai bine de'o mancare cu niste pui dupa ea, ca aia mici sunt mai dragalasi, a observat ca oamenilor le plac mai mult puii, basca ii atarna tzatzele si pare mai slaba, asa ca lumea care iese de la carfur cu carucioarele pline e mai tentata sa'i arunce cate ceva.

dog e divortat pentru ca exa, o corcitura cu pretentii de setter, avea vise de zgarda si de stapan si pana la urma a fugit c'o pereche de globe trotteri si nu s-a mai auzit nimic de ea. dog e multumit de viata lui, nu prea are mari asteptari. doar o pensie sanatoasa pe langa benzinaria lui, sa nu i se strice cutia de carton si, eventual, parasuta sa nu mai faca pui atat de des, fiindca atunci cand are pui devine oarecat isterica iar sexul in sine dureaza mult mai putin. asta daca ea e in toane bune.

Niciun comentariu: