joi, 25 septembrie 2008

lumea e cu capul! cu capul in jos!

Sunday March 18, 2007 - 11:25am

dragii mei, vesti bune! daca zilele trecute aveam niste dubii despre "unde dracu' ne ducem? asa, ca specie", acum sunt in masura sa va comunic faptul ca ne ducem pe satelitul serena. fireste, nu toti, asa, de'a valma. treaba asta se va intampla intr'un mod organizat, adica vine o delegatie extraterestra si salveaza "lumea fizica si pe ceilalti" (ceilalti care este, presupun) pentru ca pamantului i se intampla ceva dubios.. nu se stie cand, cum si de ce.
asa cum ne informeaza revista viata medicala, surprinzator indeajuns, nenea asta din clip este nu numai un mare vizionar si s-ar putea sa ne salveze pe toti (nu doar pe anda adam care tot caaanta si caaanta in aceasta directie), dar este si unul dintre cei mai buni chirurgi oncologi de pe la noi.
in ciuda acestei superioritati, recunoscuta de tribuna medicinii romanesti (si, mai ales, tribuna ministerului), in aceeasi revista se spune o chestie oarecat dubioasa despre nenea doctoru': in compartimentul (oncologie) pe care'l conduce la spitalul judetean din drobeta turnu severin, se realizeaza, atentie!, prioritati medicale originale. poate ca eu sunt prostuta, cu siguranta sunt, in comparatie cu asa somitate... totusi, ce's alea, prioritati medicale originale si cum se realizeaza ele?
iata clipul:

Niciun comentariu: