luni, 15 decembrie 2008

stirile serii

Tuesday April 17, 2007 - 11:44pm

stimati telespectatori, intrerupem serialul white lies pentru un scurt program informativ. iata, deci, stirile serii.

prima informatie vine din australia, unde mai multi cercetatori au realizat un studiu pe teme secsuale. studiul a concluzionat ca barbatii (cel putin cei australieni) simt oarecat nevoia de a fi dominati si disciplinati alunecand usor catre sado-maso, iar pentru unii o palma ferm aplicata peste fund echivaleaza cu placere in stare pura.

in urma acestor concluzii ma gandesc ca poate ciresel nu doreste mere ci doreste s'o enerveze pe ciresica pentru ca aceasta sa'l ia pur si simplu la palme! "o lupta'i viata deci te lupta" incepe sa capete accente tot mai interesante... oare sa se fi gandit biet cosbuc la ce vor sa descopere australienii multi ani mai tarziu? hm...
*
in aproximativ aceeasi directie, in sussex, o echipa de psihologi a realizat un studiu ale carui rezultate sustin ca ciocolata ar fi mai stimulanta pentru creier decat un french kiss. pe scurt, cercetatorii au monitorizat cerebral mai multe cupluri de tineri care au fost rugati sa tina o tableta de ciocolata sub limba pana incepe sa se topeasca dupa care au fost rugati sa se sarute folosind acelasi organ sub care au tinut ciocolata.

ma rog, britanicii ar spune orice ca sa defaimeze un produs francez cum e french kiss-ul si as putea sa jur ca ciocolata era una britanica.. stati sa verific. cadbury. dap, e englezeasca. poate ca asta ar putea fi o explicatie a rezultatelor... daca efectele ciocolatii n'ar fi fost inregistrate stiintific ca fiind de patru ori mai puternice decat cele ale sarutului.

partea cea mai rea e ca mie nu prea'mi place ciocolata... drept pentru care trebuie sa ma multumesc cu sarutul, nu? ei, da, asta e, "o lupta'i viata", ce sa fac?! daca ciocolata nu, macar miere sa fie!

Niciun comentariu: