luni, 15 decembrie 2008

concluziile zilei si cum am ajuns la ele


Sunday April 1, 2007 - 12:22am


concluzia zilei 1: daca s'teti la dieta, nu va duceti la steak: rasul ingrasa!
concluzia zilei 2: daca vrei un fular cool, du'te sa'ti cauti pantofi.
concluzia zilei 3: brd really sucks!


asta e despre o sambata aproape banala, de dinainte de florii. masa la ai mei si d'apres in oras. la mall, fireste: cautam pantofi.


cum am ajuns, m'am infipt in rafturile tatty teddy de la diverta: ursuletzaraia de'acolo e irezistibila. am luat apoi bilete la film (parfumul) si'am pornit la colindat dupa pantofi. n'am gasit nimic pe care sa mi se puna pata, cu exceptia celui mai cool fular negru cu franjuri de la zara, fata de care am facut o pasiune subita si fulgeratoare. si dupa ce ca era atat de misto mai era si foarte ieftin! hai cu el sa'l achit, cu cardul, ca mi se terminase cashul, "aaa, pai nu se poate cu cardul". e o defectiune. ok, o rog frumos sa'mi pastreze fularul meu minunat la casa, dau fuga la bancomat, "banca dumneavoastra (BRD sucks!) nu poate sa proceseze cererea". sun la banca, banca nu poate, intr'adevar, sa proceseze nici o cerere, fiindca li s'a blocat sistemul.
cu ultimii bani mi'am luat un chilled capuccinno si'o apa plata, in speranta ca pana incepe filmul (vreo 40 de minute) o sa se repare sistemul. la masa, daria, amica rabdatoare care m'a insotit in aceasta aventura, s'a lipit de un baiat. blond, ochi albastri si un zambet incredibil de matur pentru varsta lui: un an si opt luni.


sun la banca, s'a reparat sistemul, ura! iau fularul, nu, nici o punga, nu'mi trebuie, abia asteptam sa mi'l pun la gat! fuga la film, mai sunt cateva minute!


(pauza de film. despre care o sa vorbesc, da' in alt post)


dupa film ne'am intalnit cu didi, un coleg d'al meu, infometat nevoie mare. mergea si la noi ceva de mancare dupa atatea peripetii, asa ca ne'am oprit la steak. fireste, dupa ce am ocolit tot rotocolul ala ca sa ajungem la o carciuma situata chiar langa iesirea din movieplex. d'oh!
io comand wuk cu creveti, surimi si pene. didi si'a luat coaste de purcel si'un cartof copt, daria si'a luat o salata cu ton. pana sa vina mancarea am facut oarece misto de pantalonii unui tanar de la o masa vecina, negri, cu tinte, si fara nici o legatura cu moaca lui, chiar draguta, al'fel, de baiat cuminte. ca sa se uitam mai bine, am zburat meniul de doua ori de pe masa, o data io pentru mine, si o data didi pentru daria :))


vine mancarea, din categoria "i had better". colegu, extrem de infometat, are ghinion: pe coaste carne cam putina, cartoful era copt, da' uscat.. comandam si desert care vine chiar repede. eu bag linistita lingurita in tiramisu (i had waaay better), didi da sa faca si el acelasi lucru cu torta lui. ntz! nu mergea! torta era... bocna! spre funul clientilor de la mesele din jur, s'a chinuit omu' cu lingurita si'un cutit, pana a dovedit'o, da' cu mari eforturi.


stam, barfim, daria cere si ea un desert, o crema de oua, bunicica. cat mai stam la povesti, in bucatarie (toata la vedere) un flacau de'al casei se'apuca sa spele hota. nimic interesant. asta pana cand se cocoata nitelus si se da pe spate. grasun cum era, i s'a revarsat burtica in toate directiile, toata cata nu'ncapea in blugi. radem, radem si iar radem, fiindca era foarte haios, asa, concentrat, si cu colacelul scapat de sub control. a tot sters la hota aia, in variate pozitii, pret de vreo zece minute. si cam tot atata am ras si noi.


intrebarea zilei: daca vrei sa'ti iei pantofi ce anume trebuie sa cauti prin magazine?

Niciun comentariu: