sâmbătă, 19 aprilie 2008

nu, zau!


Wednesday February 28, 2007 - 10:41am


de cateva zile, BCR a umplut pauzele publicitare c-o reclama despre cat e de usor sa-ti iei un credit la ei: un copil se duce la ghiseu si spune ca vrea un credit:
"Si la ce suma v-ati gandit? - Pai, cam la zece mii de euro - Am inteles. Semnati dumneavoastra, sau poate ar fi mai bine s-o lasam pe mamica sa semneze? bcr. la noi e asa de usor sa iei un credit, ca pana si un copil poate s'o faca"
daca e sa ne luam dupa comunicarea bcr prin intermediul acestei reclame, ar trebui ca orice copil (cu mama la vedere, hai sa le dau asta!) sa poata lua un credit nu mai mic de 10.000 de euro. e clar ca nici un copil n'o sa ia, ever, nici un credit, la fel de clar precum e si faptul ca tot platesti o tona de dobanda - asta in cazul in care reusesti sa te califici pentru credit! atunci care-i motivul pentru care se investesc sute de mii de euro in aceasta campanie?
teoretic, poti sa'i dai in judecata daca te duci acolo cu copilul si nu primesti creditul? mi-ar placea s'o faca cineva, sa-i sature de reclame de kkt!

Niciun comentariu: