sâmbătă, 19 aprilie 2008

"smoking kills" kills me! (II)


(postat 31 ianuarie 2007, 00,32)

comisia europeana zice ca e in favoarea unei interziceri generale a fumatului in spatii publice inchise, fara derogari pentru baruri si restaurante si se asteapta ca toata lumea sa zica "da, mama". toata tarasenia a pornit de la un grec dement care vrea pr si care e comisarul pe probleme sa sanatate al CE. suntem in europa, libertati mai putine, asadar, c'a trecut vremea lui liberte - egalite - fraternite, daaa?
ok, asta e europa. dar california, stat participant la tanara dar bengoasa democratie americana? ia uite: "consiliul municipal san francisco a votat recent cea mai severa interdictie a fumatului din intreaga america: interzicerea fumatului peste tot, cu exceptia locuintelor izolate si a curtilor acestora" (evz dixit). din pricina unor proteste, deocamdata povestea e lasata mai moale, in sensul deciziei consilierilor, dar... hello! america!!! wake up! cica esti democratie si-ai o constitutie cu neste amendamente.... d'oh!
ARE THEY NUTS??? nu ca's eu fumatoare, dar cum e posibil sa se discute macar despre o lege care sa-mi spuna ce sa fac la mine in casa, cu plamanii mei?! proprietate personala, si casa si plamanii, btw!
lumea asta e condusa de nebuni care se iau in serios, pe bune...

Niciun comentariu: