sâmbătă, 19 aprilie 2008

somn


(postat 2 februarie 2007, 18.30)


somnul de dimineata, dulce, intre vis si trezie, cand orice varf de deget scos de sub pilota calda reprezinta un atentat la insasi libertatea mea! papucii, pasta de dinti, chiar si apa fierbinte de la dus: toate par reci. doar cafeaua e fierbinte, mmm... si, uneori, nu numai cafeaua :)
somnul din masina/tren/avion, cand pleci in deplasare cu noaptea-n cap, sau te'ntorci din deplasare foaarte tarziu. te trezesti un pic cheaun, cu mana pe pachetul de tigari, si intrebi, automat, cat e ceasul si unde suntem
somnul enervant pe canapea sau fotoliu, cand vrei sa vezi filmul dar te doboara oboseala si ti se inchid ochii, adormi un pic, iar te trezesti, te chinui sa ramai treaz. asta seamana cu ala de la unele cursuri, pe vremuri..
somnul de dupa amiaza, iarna, cand te trezesti pe la 6 si nu-ti dai seama daca e dimineata sau seara, mai mananci ceva, poate te uiti la un serial, si te culci la loc.
si mai e somnul acesta care ma "arde" pe mine acum si caruia n-o sa-i dau nas, altfel o sa ma trezesc la noapte si'o sa umblu-zombi prin casa
a! si somnul care nu vine... dar, despre asta, intr-un episod viitor :)

Niciun comentariu: