sâmbătă, 19 aprilie 2008

taraba cu scuze


Tuesday February 27, 2007 - 01:20pm


din seria "unde's multi, ideea creste", in china s-a deschis un magazin online de... scuze: tuofu!
tuofu ("aducator de noroc") taxeaza oamenii diferit, in functie de scuza de care au nevoie. cele de zi cu zi costa cam 4 RON, in timp ce scuzele serioase, pentru ruperea unei relatii, de exemplu, sunt cam de zece ori mai scumpe. pentru cei extrem de lipsiti de imaginatie, dar care doresc, totusi, "sa se scoata", se acorda si discount, pentru "scuze la pachet".
un reporter de la beijing times, care a incercat sa achizitioneze motive pentru a imprumuta niste bani, a aflat care este "garantia" produselor de la tuofu: "Garantam doar ca scuzele vor fi bine primite, nu si faptul ca vor functiona sau nu. De exemplu, motivele noastre de despartire pot minimiza suferinta celuilalt. Ca oferta speciala, avem in stoc scuze pentru cei care doresc sa-si insele partenerii fara sa le starneasca suspiciunile".
ma gandesc ca as putea sa fac o franciza la chestia asta, dat fiind faptul ca (si) in ro prea putina lume isi bate capul sa gaseasca niste scuze cat de cat decente, chiar si in situatii cand explicatiile se impun de la sine! ca un PR ce ma aflu, o dugheana cu scuze ar putea sa reprezinte chiar un business sigur! :D
apropo, care'i cea mai iesita din comun scuza pe care ati debitat-o vreodata? a mers, n-a mers?
o sa ma gandesc si eu si revin c'un later edit in a aceasta directie.

Niciun comentariu: