sâmbătă, 19 aprilie 2008

weather girl

(postat 25 ianuarie 2007, 23.17)

vreme calda la bucuresti in aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre opt si noua, la casa presei, in timpul zilei, si sase in zona garii de nord, in special dimineata si seara si in timpul noptii.
motanul toarce cald pana la moderat si, pe alocuri, fata prezinta intensificari ale vitezei cu care lucreaza la diverse proiecte.
in aceasta seara, s-au semnalat usoare precipitatii in zona de nord a orasului, langa liniile de tren: uraganul sony a cazut in cada plina si ulterior a topait prin casa provocand atat cantitati insemnate de apa pe cmp cat si hohote de ras. frontul de aer cald denumit foehn nu s-a putut apropia de uragan, acesta din urma deplasandu-se ulterior in partea (mea) de vest, pe calorifer.
pentru urmatoarea perioada meteorologii prevad o vreme calda, stabila, cu temperaturi ce nu vor depasi 8-9 etaje in timpul zilei, si 6 dimineata si seara. in urmatoarele aproximativ zece zile, se estimeaza ca vremea va deveni din ce in ce mai racoroasa in timpul noptii, insa la finele acestei perioade se spera in revenirea unui curent mai cald dinspre vestul europei.
jurnalul nostru ia sfarsit acum, odata cu stirile despre vreme. ne revedem si data viitoare, la aceeasi ora, si va multumim pentru atentia cu care ne-ati urmarit!

Niciun comentariu: